Η εταιρία

Tο ανθοπωλείο ΖΑΡΝΤΕΝ βρίσκεται στις Σπέτσες στην όμορφη περιοχή του παλιού λιμανιού. Με μια επίσκεψη στον χώρο μας θα σας βοηθήσουμε να χαρείτε τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας απαλλαγμένοι από το άγχος των προετοιμασιών.

Η μεγάλη μας εμπειρία μέσα από συνεχείς παρακολουθήσεις σεμιναρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό (TREND FLORIST-FLORAL INSPIRATIONS)και η εισαγωγή μεγάλης ποικιλίας ξεχωριστών λουλουδιών και υλικών μας δίνουν την δυνατότητα να οργανώσουμε τον γάμο σας, την βάπτιση του παιδιού σας και κάθε είδους εκδήλωση και να τον διακοσμήσουμε με πρωτότυπες συνθέσεις, κεριά, υφάσματα και κάθε είδους αξεσουάρ μέσα από την μεγάλη ποικιλία μας .

Το ξεχωριστό τμήμα των μπαλονιών μέσα από την συνεργασία μας με την εταιρία Μπουκέτο Μπαλόνια, οι χειροποίητες Μπομπονιέρες και τα Προσκλητήρια, το τμήμα της Φωτογράφισης που αποτελείται από έμπειρους και καταξιωμένους Φωτογράφους και Καμεραμαν συνθέτουν μια ολοκληρωμένη πρόταση με δεξιοτεχνία δημιουργικότητα και φαντασία για την καλύτερη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη μας.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ:  ΑΓΓΕΛΟΣ ΗΛΙΟΥ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ "ONTOFLOS"
ΚΑΙ TREND FLORIST 2006-7-8-9

Τηλ:+30 2298074745
Fax: +30 2298029445
E-mail: zarnten@otenet.gr

Φόρτωση ...